Szabadidő

Mindene a család

Emlékszel, amikor barátkozni kezdtél a gondolattal, hogy mozgékony kis barátodat egy akkora járgányra cseréled, amibe nemcsak a család, hanem az összes akármi és mindenféle belefér? Igen, ez a perc minden bizonnyal a felnőtté válásod egyik mérföldköve volt. Viszont miért ne lehetne a felnőtté válás szórakoztató? Egy igazi családi autó nem lemondásról szól, hanem az előnyökről.
Mindene a család

Engedd meg, hogy bemutassuk az új családtagot és egyben legjobb barátodat, a KIA Carenst:

7 üléses, így nemcsak a család, hanem a haverok is kényelmesen beleférnek. Az intelligens parkolássegítő rendszer pedig akkor is ott van veled, amikor a nyüzsgő társaság ellenére mégis magadra maradsz a parkolással. A panorámatető és a fűthető ülések révén a gyakran ismétlődő “mikor érünk már oda” kérdést lassan elfelejtheted. A kényelmesen variálható, tágas csomagtérrel búcsút inthetsz az izzasztó tetrisznek, amit a csomagok be- és kipakolása jelentett. Van egy jó hírünk: tényleg minden belefér! Így akkor is megőrizheted a nyugalmadat, ha valami fontos dolog az alsó bőröndben maradt.

A Xenon fényszórókban az a legjobb, hogy mindent láthatsz, így nyugodtan és biztonsággal elvezethetsz olyan helyekre is, ahol téged senki sem… hogy félrehúzódva a lehajtható ülések romantikáját kihasználhasd, mint régen… persze csak ha ráér a bébiszitteretek.

A biztonság alapkövetelmény: a tolatóradar és a sávelhagyásra figyelmeztető rendszer mellett a menetstabilitást szabályzó rendszerek, a 8 légzsák és a blokkolásgátló teszik biztonságossá utatokat.

Ugyan a KIA Carens szíve a családé, de külső megjelenésében visszaköszön az a sportosság és finom dizájn, amit előző, családmentes életedben megszoktál. A csúcskategóriás szöveteket, a minőségi varrásokat és a lendületes vonalvezetést figyelve nem egy családi autó képe ugrik be.

Ülj be a high-tech műszerfal elé, és érezd azt, amit mindig is éreztél: a vezetés és a szabadság felszabadító érzését… és a család szeretetét.

További információk!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top