Szabadidő

Legfrissebb infók a Trónok harcának folytatásáról

Friss információkat közöltek a Trónok harca folytatásáról. Az már biztos, hogy több rendezői is közreműködik a 6. évadban. Izgalomból, misztikából és intrikából a folytatásban sem lesz hiány.

Az már eldőlt, hogy öt rendezővel folytatódik a sorozat. A Trónok harca 6. évadának első két epizódját Jeremy Podeswa rendezi, aki a Gengszterkorzót is jegyzi, míg a 3. és 4. rész forgatásáért Daniel Sacheim felel majd. Nevéhez olyan legendás sorozatok fűződnek, mint az X-akták vagy a Miami Vice. Az 5. és 6. epizódot Jack Benderre bízzák, ő rendezte a Lost 4. évadát. A 7. és 8. rész Mark Mylod kezébe kerül, aki dolgozott már a sorozatban, hiszen ő rendezte az 5. évad harmadik és negyedik részét. A befejező két epizódot pedig a szintén nem új névnek számító Miguel Sapochnik rendezi majd. Ő is dolgozott már a Trónok harcában, de több sikeres sorozat mellett a Doktor House 4. évadát is leforgatta.

Legfrisebb infók a Trónok harcának folytatásáról

A rendezőket titoktartás kötelezi, ezért részleteket a forgatásról egyelőre nem árulhatnak el. Azt viszont máris közölték, miért kértek fel öt rendezőt két-két rész forgatására. Kőkemény, rendkívül megterhelő munka vár a stábokra, hiszen a Trónok harca 6. évadának epizódjai különböző országok helyszínein készülnek majd.

Az viszont egészen biztos, hogy a Trónok harca folytatásában sem kell nélkülöznünk az izgalmakat, az intrikát, a váratlan fordulatokat, és talán az is kiderülhet, ki birtokolhatja az áhított Vastrónt. A rajongók mindenesetre már találgatják, Havas Jon vajon hogyan térhet vissza a sorozatba

További Trónok harca cikkek az NLCafén:

Forrás: Time

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top