Szabadidő

Itt az alkalmazás, amely megmutatja a vasárnap nyitva tartó boltok listáját

Ingyenesen töltheted le azt a mobilos alkalmazást, amely listában mutatja, melyik boltok tartanak nyitva vasárnap a környékeden.

Nyaraláskor különösen hasznos segítséget nyújthat az az Androidra ingyenesen letölthető BoltMindennApp elnevezésű alkalmazás, amely kigyűjti és térképen is megmutatja, a közeledben található, vasárnap is nyitva tartó üzletek listáját.

Az alkalmazás megnyitását követően megadhatod a települést, ahol tartózkodsz, vagy ha bekapcsolod a tartózkodási helyedet, a “Mi van a közelben” lehetőségre nyomva máris megjelenik mobilod képernyőjén a közelben nyitva tartó üzletek listája. Letöltheted a hipermarketek, szupermarketek, pékségek, benzinkutak és nemzeti dohányboltok listáját is – írja a hvg.hu.

Itt az alkalmazás, amely megmutatja a vasárnap nyitva tartó boltok listáját

Az alkalmazás a térképen jelzi, milyen távolságban található tőled a nyitva tartó bolt, és a nyitva tartás idejét is megtekintheted. A fejlesztőknek te magad is segíthetsz a minél pontosabb lista elkészítésében, hiszen a “Saját pont felvitele” opcióval megadhatod a még hiányzó boltok adatait.

További mobil, alkalmazások témájú cikkek az NLCafén

Forrás: BoltMindennApp

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top