Szabadidő

Vizes vébé: Hosszú Katinka Egerszegi Kriszta rekordjának megdöntésére készül

Péntek délután is lesz kiért izgulnunk a kazanyi vizes vébén, hiszen Gyurta Dani az aranyért ugrik a medencébe 200 mellen, míg Hosszú Katinka Egerszegi Kriszta rekordjának megdöntésére készül a 200 méteres hátúszásban. Cseh Laci a 100 m-es pillangón a legjobb idővel várja a középdöntőt.

Hosszú Katinka 200 méteres hátúszásban a legjobb idővel kvalifikálta magát a délutáni középdöntőbe, de még nem sikerült Egerszegi Kriszta 2:06.62-es országos csúcsát megdöntenie. Gyurta Dániel délután az aranyéremért csobban vízbe, aki 200 mellen a harmadik legjobb idővel jutott a döntőbe.

Vizes vébé: Hosszú Katinka Egerszegi Kriszta rekordjának megdöntésére készül

Szilágyi Liliána 50 méteres pillangóban rosszullétre hivatkozva visszalépett, míg Takács Krisztián 50 méter gyorson a nyolcadik idővel várja a délutáni középfutamokat. Cseh Laci is hozta a 100 méteres pillangóúszásban a tőle megszokott szintet, a legjobb időt úszta a délelőtti előfutamok során.

Az 1500 méter bronzérmese, Kapás Bogi 800 méteres gyorson a nyolcadik idővel jutott a holnapi döntőbe a kazanyi vizes világbajnokságon.

Így úszta magát a döntőbe Gyurta Dániel Kazanyban

További vizes vb-s cikkek az NLCafén

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top