Szabadidő

7 program a hétvégére

Az ősz első hétvégéjére sportos programokat, gasztro- és kulturális fesztiválokat ajánlunk nektek.

Hőlégballon Karnevál

Szeptember 3–6. Székesfehérvár

Hőlégballonok minden mennyiségben és egész napos programok várnak a Velencei-tó partján, az agárdi parkerdőben egész hétvégén.

Food Truck Show

Szeptember 4–6. Kincsem Park

Az ország legjobb guruló konyháinak és mozgó bárjainak kínálatából kóstolhatsz, miközben Európa leggyorsabb lovai és agarai versenyeznek egymással a Kincsem Parkban.

Családi futónap

Szeptember 5. Városliget

Tedd próbára magad és tegyél néhány lépést az egészségedért a hétvégén a Városligetben. Több futószámban a család apraja-nagyja és még a kutyád is elindulhat.

Kamion Fesztivál

Szeptember 5. Hungaroring

Igazi fesztiválhangulat lesz majd a nagyszabású kamionversenyen és a futamok mellett az egész család találhat magának szórakoztató programot szombaton, a Hungaroringen.

Pozsonyi Piknik

Szeptember 5. Budapest

Színházak, művészeti együttesek, tematikus utcák és színpadok, valamint gasztro- és édességutca vár Újlipótvárosban, a Pozsonyi Pikniken.

Vasárnapi Piknik

Szeptember 6. Erzsébet tér

Kapcsolódj ki a barátokkal, vagy a családdal az Akvárium Klub előtti parkban. Vidd ki a piknikkosarad, beszélgessetek egy jót, közben pedig koncertek és színes programok nyújtanak felhőtlen szórakozást.

7 program a hétvégére

Családi Testébresztő Mozgásfesztivál

Szeptember 6. Kopaszi-gát

Válogass több mint kilencven mozgásforma közül, vagy nevezz be a családi tízpróbára az ősz első sportos rendezvényén. Ha két kör között megpihennél, ezen a programon szűrővizsgálatok és szaktanácsadások gondoskodnak róla, hogy ne unatkozz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top