Szabadidő

Csodás nappal ünnepelték a hős kutyust

A szeptember 11-i támadás áldozatain segítő mentőkutya nem régiben töltötte be tizenhatodik évét! A jeles esemény alkalmából New York lakói egy tökéletes nappal ünnepelték a négylábú hőst!

Denise Corliss és Bretagne, a golden retriever kutya először abban a mentőalakulatban dolgoztak együtt, mely a szeptember 11-es támadás túlélőit próbálta felkutatni és megmenteni. Állítólag több, mint 100 kutya fáradozott a támadás áldozatainak megsegítésén, de közülük mára egyedül csak Bretagne van életben. Tizenhatodik születésnapja alkalmából egy csodás nappal ajándékozták meg a kutyust!

Csodás nappal ünnepelték a hős kutyust

Bretagne igazi pihenőnapot tarthatott egy hotelben, ahol még gourmet kutyahamburger is járt neki! Ezek után a Times Square-re siettek, ahol hatalmas hirdetőtáblán mondtak köszönetet a bátor páros munkájáért. Utána kutyaparkba mentek, ahol Bretagne még egy Tiffany & Co. nyakörvfüggőt is kapott! Az elmaradhatatlan szülinapi torta után helybéliek simogatták a kutyust jutalmul.

Itt a videó a négylábú hős teljes napjáról:

További cikkeink kutyákról:

Forrás: BuzzFeed

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top