Szabadidő

Kutyán segíteni menő!

Néha megkérdezem magamtól, főleg, mikor nincs egy szabad kanapén elnyúlós hétvégém se, hogy kell ez nekem? Van egy 150 százalékot kívánó főállásom, családom (több lábon élő), egy blogom, amit imádok...

Most jelenik meg a második könyv (igen, ez már a reklám helye), kellett még ez a DeMentor dolog is? Kell az az alapítvány? Aztán kapunk egy ilyen levelet. És nincs több kérdés.

“Kedves Dementorok!
Vége a nyárnak, elkezdődtek a szürke hétköznapok… A nyíregyházi Állatbarát Alapítvány egy igazán mozgalmas és izgalmas nyarat tudhat maga mögött, köszönhetően Nektek, a Deményista MentorKlub tagjainak. Csodálatos élmény volt a veletek töltött”egy hónap, hiszen érezhettük, hogy nem vagyunk egyedül az állatmentés szélmalomharcában.”

Kutyán segíteni menő!

Szeretnénk egy rövid kis beszámolóval is megköszönni a sok-sok segítséget, melyet Tőletek kaptunk. Több kis gondozottunk sorsát ismerhettétek meg ez alatt a hónap alatt.

A folytatásért kattints a Demény a kötsög caféblogra!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top