Szabadidő

A bálnán szörföző fóka az új madáron utazó menyét – elképesztő fotó

Valószínűleg mindenki emlékszik még a madár hátán suhanó menyétre - na, most még annál is jobb történt: itt a bálna hátán szörfözgető fóka!

A Brémai muzsikusok óta imádjuk, ha állatok egymás hátára állnak! Ha valakinek esetleg kikapcsolták az internetét a nagy napon, akkor itt van a már emlegetett legendás precedens madár és menyét közös repüléséről:

A bálnán szörföző fóka az új madáron utazó menyét

De! Most egyáltalán nem erről van szó, hanem egy másik, hasonlóan őrületes esetről, melyben egy fóka kapaszkodott fel egy púpos bálna hátára.

A bálnán szörföző fóka az új madáron utazó menyét

Robyn Malcolm fotós kapta lencsevégre a nem mindennapi együttműködést Ausztráliában. Állítólag a fóka azért stoppolt egyet a bálnán, hogy az ebédjéből is potyázhasson kicsit: a bálnák ugyanis összeterelik a halrajokat egy kisebb területre, így a fókáknak is könnyebben jut táplálék.Szóval a fókának mindenképpen megérte a dolog, a bálna meg, úgy tűnik, csak ennyire jó arc volt. 

Forrás: Mashable

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top