Szabadidő

Drasztikus változás jön a Facebookon

Hamarosan még látványosabb lehet a profiloldalunk a Facebookon, a mozgóképeknek és a filtereknek köszönhetően.

Hamarosan mozgóképeket is feltölthetünk profilképnek a Facebookra. A mozgókép nem a népszerű gif formátumban, hanem rövid videó formájában kerülhet majd fel az oldalunkra.

A közösségi oldal emellett bevezeti a profilképeken használható filtereket, melyek hasonlóak lesznek ahhoz, mint az a szivárványos filter, amivel annak örömére színezhettük át a profilképünket a nyáron, hogy törvénybe iktatták a melegházasságot Amerikában. Lehetőségünk lesz arra is, hogy beállítsuk, mennyi ideig legyen a filter a fotónkon.

Jönnek a mozgó profilképek a Facebookon

A felsorolt funkciókat elsősorban okostelefonra fejlesztik, de láthatók lesznek számítógépről is.

Mobilnézetben a profiloldalon további változások is várhatók, a profilkép például középre kerül, azt pedig magunk állíthatjuk majd be, hogy a személyes adatainkat milyen elrendezésben szeretnénk megmutatni. 

Az újdonságokat elsőként kaliforniai és brit iPhone-tulajdonosok számára teszi elérhetővé a Facebook, de fokozatosan minden felhasználóhoz eljutnak majd.

Forrás: Time

További Facebook témájú cikkek az NLCafén

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top