Szabadidő

7 szuper program október első hétvégéjére

7 izgalmas családi programot ajánlunk október első hétvégéjére a zene és az állatok világnapjának jegyében.

Az október 2–4. közötti hétvégére az állatok és a zene világnapjához kapcsolódó programokat ajánlunk nektek. Tartsatok velünk!

1. hétvégi program: állatszeretet-fesztivál

Október 1–6. között az állatok világnapja alkalmából különleges programokkal várnak a Fővárosi Állat- és Növénykertben. A belépőjegyek ára: 1800–2500 Ft. Nyitva tartás: 9-től 17.30-ig.

2. hétvégi program: Múzeumok Őszi Fesztiválja

Az első októberi hétvégétől egészen november 11-ig az ország számos múzeumában izgalmas tematikájú események, kulturális programok, kiállítások várnak a Múzeumok Őszi Fesztiválján.

3. hétvégi program: Családi Nap és Vásár a Nemzeti Botanikus Kertben

Október 4-én, vasárnap megismerkedhetsz a botanikus kert növényeivel, az ott élő madarakkal, közben pedig őszi finomságokat kóstolhatsz a vácrátóti Nemzeti Botanikus Kert hétvégi programja keretében.

7 szuper program október első hétvégéjére

4. hétvégi program: Pisztráng Fesztivál

Október 2–4. között ismét megrendezik a tapolcai Pisztráng Fesztivált. Ha finomat szeretnél enni, itt a helyed, hiszen ropogós, fűrészporon füstölt vagy zöldfűszerekkel bundázott pisztrángot kóstolhatsz egész hétvégén.

5. hétvégi program: hangvadászat a Csodák Palotájában

Október 4-én, vasárnap a zene világnapja alkalmából a dallam, a ritmus és a hangok játsszák a főszerepet a Csodák Palotájában. Az októberi hétvégén a zenéhez kapcsolódó játékos feladványokkal, foglalkozásokkal és hangtani kísérletekkel várnak kicsiket és nagyokat.

6. hétvégi program: Vasútmodell Kiállítás

Október 2–4. között a Pestújhelyi Közösségi Házba várnak minden vonatimádó gyereket és felnőttet. A hétvégi vasútmodell-kiállítás igazi csemege lesz a rajongók számára.

7. hétvégi program: családi nap az Olimpia Parkban

Október 3-án szombaton zenés előadásokra, kézműves-foglalkozásokra és az Alma együttes 14 órakor kezdődő koncertjére invitálják a családokat a szervezők az Olimpia Parkba.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top