Szabadidő

Fák jú Tanár úr 2.

A Fák jú Tanár úr 2. Bora Dagetkin nagysikerű vígjátékának folytatása, amely a tavalyi év meglepetés filmje volt, és amely hatalmas rajongótáborra tett szert nagyon rövid idő alatt Magyarországon is.
Fák jú Tanár úr 2.

A Fák jú Göhte első részében Zeki Müller (Elyas M’Barek), a kisstílű tolvaj csak azért fogadott el egy tanári állást, hogy hozzáférhessen zsákmányához, amelyet barátnője pont egy iskola alá ásott el. Ám arra senki sem számított, hogy szokatlan módszereivel megzabolázza a Göhte suli neveletlen diákjait, és még az iskola igazgatónője (Katja Reimann) is ott tartja annak ellenére, hogy kiderült: Zeki még csak belülről sem látott főiskolát. A második rész itt folytatódik: Zeki lett a Göthe suli sztárja, mindenki szereti. Kollégájával, Lisa Schnabeltstedttel (Karoline Herfuth) folytatott kapcsolata is arra utal, hogy jól érzi magát új, tanári szerepében. Ám igazából a korai kelések, az irritáló diákok és a véget nem érő papírmunka miatt hamar kezd lelkesedéséből veszíteni. Ekkor jön az ambiciózus igazgatónő ötlete, hogy elhalássza a rivális elit iskola orra elől a Thaiföldi partneriskola-programot, hogy ezzel turbózza fel a lezüllött Göhte-t, így az Oktatási Minisztérium őket választhassa ki új országos kampányához.

Fák jú Tanár úr 2.

És ki mást küldenének el az útra, mint Zekit és osztályát… Ám az osztálykirándulás természetesen nem úgy megy, mint ahogy tervezték: az első részből jól ismert Chantal (Jella Haase) és Danger (Max von der Groeben) vezette díszes társaság hozza a formáját első külföldi útjuk során is, bemutatva szociális inkompetenciájuk és általános műveletlenségük elképzelhetetlenül széles spektrumát, ezzel tesztelve tanárjaik idegeit.  És ha az állandó tanár-diák háború nem lenne elég a totális káoszhoz, Zekinek még a sznob konkurencia nagyképű tanárával is fel kell vennie a harcot, akinek egyetlen célja, hogy pontot tegyen Müller tanári karrierjének végére.

Fák jú Tanár úr 2.

A film október 15-től a mozikban!

Előzetes:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top