Szabadidő

7 szuper program október második hétvégéjére

Őszi ízkavalkád, fesztiválok és az olvasás éjszakája heti legjobb programjaink között. Tarts velünk!

Kürtőskalács Fesztivál

Október 9–11. Vajdahunyadvár

Budapest legillatosabb és legínycsiklandóbb fesztiválján kóstold végig a faszénen vagy olajban sült kürtőskalácsok végtelen számú ízvariációját.

Eleven Ősz – Dizájnhétvége

Október 9–11. Budapest, Bartók Béla út

A hét­vé­gén neves előa­dók kon­cert­jei szí­ne­sí­tik majd a Bartók Béla út és környéke eleve sokszínű kul­tu­rá­lis éle­tét, az alkotni vágyó­kat és kíván­csis­ko­dó­kat workshopokkal, előa­dá­sok­kal vár­ják a közeli galé­riák, kávé­zók.

Az olvasás éjszakája

Október 10. Budapesten több helyszínen

Szombat este öt helyszínen látványos irodalmi és zenés programokkal ünnepelheted a könyveket, több könyvesboltban pedig meghosszabbított nyitva tartással várnak.

7 szuper program október második hétvégéjére

Hoppi Mesék

Október 10., Mesemúzeum

Rófusz Ferenc Oscar-díjas animációs filmrendező legújabb mesesorozatának első epizódjait nézheted végig a Mesemúzeum kreatív foglalkozásán a rendező részvételével.

Balatoni Halfesztivál

Október 9–11., Siófok

A hétvégén Siófokon minden a halról szól a kulturális és gasztronómiai fesztiválon. A kóstolók mellett koncertek és filmvetítés színesíti majd a rendezvényt.

Színezd át! Családi nap a Bálnában

Október 11., Bálna, Budapest

A Bálna III. emeletén ingyenes családi nappal várnak kicsiket és nagyokat. Lesz játékkészítés és ügyességi feladatok, de találkozhatsz a színpadon Oláh Gergővel és Miklósa Erikával is.

Virányosi Méz és Lekvár Fesztivál

Október 10–11., Budapest

Külön­le­ges méz- és lekvár­fé­le­sé­gek kós­to­lója és szí­nes kulturális prog­ra­mok vár­ják az érdeklődőket a Virányosi Közösségi Házban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top