Szabadidő

Paul Potts jövőre Szegeden lép fel

A Britain’s Got Talent műsorban feltűnt Paul Potts négy lemez és több mint hatszáz koncert után a világ egyik legismertebb énekese.

Londonban találkozott Paul Pottsszal Herczeg Tamás, a Szegedi Szabadtéri Játékok igazgatója: a világhírű tenort kérte fel a jövő évi nyitóprodukció, Richard Wagner A bolygó hollandi című operájának főszerepére.

A találkozón Potts aláírta szerződését, a tenor a Kormányos szerepét énekli majd. Potts nagy rajongója Wagnernek, első operaélménye a Trisztán és Izolda volt. Az egyelőre nem nyilvános, hogy kik lesznek a partnerei a Dóm téri előadásban, a teljes szereposztást várhatóan jövő év elején jelentik be.

Paul Potts jövőre Szegeden lép fel

Jövőre Wagnert énekel Szegeden

Paul Potts a Britain’s Got Talent című tehetségkutató műsorban tűnt fel, 2007-ben, amit meg is nyert. A tehetségkutatón előadott Puccini-áriáját több mint 141millióan látták már a YouTube-on. Potts életéről már hollywoodi film is készült, One Chance címmel. Az énekes idén az Egyesült Királyságban, Dániában és Norvégiában turnézik.   

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top