Szabadidő

Október 23.: 4 fergeteges budapesti program

Az október 23-i hosszú hétvége izgalmas kikapcsolódást ígér. A kulturális programok között válogattunk, ezt a négy fergetegesnek tűnő előadást javasoljuk. Válaszd bármelyiket is, az élmény feledhetetlen lesz.

Az október 23-i hosszú hétvégén különleges kulturális élményekben lehet részed. Elsősorban a zene és a színház rajongóinak ajánlunk fülbemászó dallamokat ígérő koncerteket és vidám színpadi pillanatokat Budapesten.

1. Virtuózok Viadala a Várkert Bazárban

A nagy sikerű tehetségkutató győztesei és döntősei meglepetésvendégekkel koncerteznek az október 23-i hosszú hétvégén a Várkert Bazárban. A különleges hangversenyen élőben hallgathatod meg Boros Misi és az olasz Isa Trotta közös előadását. Fellép többek között Szűts Apor, Magyar Valentin, Rigó Roland is. A közös produkciók során a közönség dönthet, melyik művész előadása nyerte meg inkább a tetszését. Izgalmas szórakozást ígér az október 24-i Virtuózok Viadala.

2. Hair a Belvárosi Színházban

A Hair legendás története nem a film színpadra állított adaptációja, ugyanakkor csodás dallamokat, igazi zenei csemegét ígér az előadás október 23-án a Belvárosi Színházban. A főbb szerepeket Szabó Kimmel Tamás, Radnay Csilla, Lovas Rozi, Nagy Dániel Viktor, Mátyássy Bence alakítják. A darab természetesen a hippikorszakot idézi tánccal, zenével, a szerelemmel és a háború elleni tiltakozással.

3. World Music Expo a Művészetek Palotájában

Három napon át öt színpadon több mint ötven koncerttel várnak a Müpa különleges rendezvényén az október 23-i hosszú hétvégén. A World Music Expo egyszerre vásár, koncertsorozat, konferencia, tematikus dokumentumfilm-fesztivál és díjátadó esemény, ahol garantált a kikapcsolódás, a szórakozás. A világzene aktuálisan legizgalmasabb, feltörekvő előadói koncerteznek.

4. Lord of the Dance a Papp László Arénában

A Michael Flatley koreográfiájával 1996-ban bemutatott előadást jelentősen átírták és felújították, a karakterek is új, izgalmas személyiségekké formálódtak. A show nyitójelenetében Michael Flatley a kivetítőn varázslatos utazásra invitálja a közönséget, melyben bemutatja, honnan indult el egykoron, és hogyan vált a világ egyik legnagyobb táncosává. Az előadás végén, a híres finálé jelenetben Flatley virtuális mása is megjelenik a 3D technika segítségével, így a színpadtól visszavonult táncost újra és újra láthatod az előadás közben. A Dangerous Games című előadás fergeteges szórakozást ígér a kiváló és garantáltan fülbemászó ír dallamokkal október 23-án a Papp László Arénában.

További október 23. témájú írás az NLCafén

Forrás: jegy.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top