Szabadidő

Október 23.: 3 izgalmas vidéki program

Meghallgathatod a legnépszerűbb musicaleket, nézhetsz ír sztepptáncot, vagy hódolhatsz a gasztronómiának a kolbászfesztiválon. Izgalmasnak ígérkező vidéki programokat gyűjtöttünk az október 23-i hosszú hétvégére.

Az október 23-i hosszú hétvégén napos és rossz idő esetére is találtunk izgalmas programokat. A gasztronómia jegyében Békéscsabára érdemes ellátogatnod, míg vidám és fülbemászó dallamokat zárt térben Sopronban és Győrben élvezhetsz végig. Válassz bármit, az élmény feledhetetlen lesz.

1. október 23-i vidéki program: a legjobb musicalslágerek Sopronban

Két előadást is szerveznek október 23-án Sopronban a Best of Musical Aréna műsorában, amelyen az elmúlt tíz év hazai előadásainak legnagyobb musicalslágereit hallgathatod meg a legismertebb énekesek fellépésén. A programban többek között elhangzik az Evita, az István, a király, a Hair, a Miss Saigon, a West Side Story és az Elisabeth legkedveltebb betétdala olyan művészek előadásában, mint Janza Kata, Polyák Lilla, Dolhai Attila, Feke Pál, Mészáros Árpád Zsolt, Homonnay Zsolt és Pintér Tibor. A szórakozás, a kikapcsolódás garantált.

Október 23.: 3 izgalmas vidéki program

2. vidéki program: a Lord of the dance előadása Győrben

A Michael Flatley nevével fémjelzett ír táncegyüttes az 1996-os első és világsikert aratott műsort újította fel, tette izgalmasabbá és még élvezhetőbbé. A Dangerous Games című fergeteges előadást a győri Audi Arénában október 24-én nézheted meg. Az elképesztően látványos tánckoreográfiák mellé fülbemászó ír dallamok csendülnek fel.

Október 23.: 3 izgalmas vidéki program

3. október 23-i vidéki program: Csabai Kolbászfesztivál

Az egyre nagyobb tömegeket vonzó rendezvényt Békéscsaba sportcsarnokában rendezik meg az október 23-i hosszú hétvégén. A disznóvágáson, kolbászkészítő és töltöttkáposzta-főző versenyeken kívül számos kulturális programmal is várnak a szervezők. A zenés gyermek- és bábműsorok mellett a hosszú hétvégén a fesztiválon fellép többek között a Balkán Fanatik, a Tankcsapda, a Balassi Táncegyüttes, Boban Markovics és Palya Bea is.

További október 23. témájú cikkek az NLCafén

Forrás: jegy.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top