Szabadidő

7 szuper program a hosszú hétvégére

Fesztiválokat és tartalmas ünnepi eseményeket gyűjtöttünk neked a hosszú hétvégére. Válogass kedvedre programajánlónkból!

A szabadság napja

Október 23. Budapest

Nemzeti ünnepünkön Budapest-szerte ingyenes kiállítással, filmvetítésekkel várnak, de ingyenes lesz a belépés a Parlamentbe és a Terror Háza Múzeumba is.

Családi nap a Hadtörténeti Múzeumban

Október 23. Budapest

Október 23-án hagyományosan izgalmas feladatokkal, fegyverbemutatóval és játékokkal várják a gyerekeket a Hadtörténeti Múzeumban.

Csipkebogyó Fesztivál

Október 24. Szarvaskő

A csipkebogyó természetes C-vitamin-forrás, a belőle készült lekvár pedig igazi ínyencség. Szombaton egy egész fesztivállal hódolnak ennek a sokoldalú növénynek.

7 szuper program a hosszú hétvégére

Kreatív Vásár

Október 25. Millenáris

Nagy­sza­bású alkotó- és lát­ványmű­helybe hív­ják a kre­a­tív, kísér­le­tező kedvű érdeklődő­ket és az igé­nyes, egyedi kézmű­ves ter­mé­kek rajon­góit vasárnap a Millenárison.

Darufesztivál

Október 23–25. Hortobágyi Nemzeti Park

A daru a Hor­to­bá­gyi Nem­zeti Park jel­képe, a híres daru­vo­nu­lás pedig az őszi nap­le­men­ték leg­von­zóbb ter­mé­szeti ese­mé­nye. A hétvégén te is megcsodálhatod ezeket a nemes madarakat.

Szüretzáró

Október 25. Lipták Villa

Október vége a kék szőlő szedésének az ideje. A Lipták Villában szüreti játékok és foglalkozások várják a családokat.

Gyermek- és pásztorjátékok hétvégéje

Október 23–25. Szentendrei Skanzen

Hogyan és mivel játszottak a régmúlt korok gyerekei? Nézd meg és próbáld ki a Szentendrei Skanzenben rendezett családi programsorozaton.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top