Szabadidő

Katalin hercegnő és Vilmos herceg is kiáll az internetes megalázás ellen

A Facebook és a Twitter vezetőivel is találkozik hamarosan Katalin hercegnő és Vilmos herceg, hogy az internetes megalázás elleni fellépésről egyeztessenek.

Katalin hercegnő és Vilmos herceg konstruktív párbeszédet szeretnének elindítani a világ legnagyobb techvállalatai, így többek között a Facebook és a Twitter főnökeivel arról, hogy hogyan óvhatnák meg a fiatalokat az internetes zaklatástól, megalázástól – nyilatkozta a hercegi párhoz közelálló forrás a The Sunday Timesnak.

Katalin hercegnő és Vilmos herceg is kiáll az internetes megalázás ellen

Mivel Katalin hercegnő és Vilmos herceg maguk is szülők már, különösen érzékenyen érinti őket ez a téma. Rendkívül fontosnak tartják, hogy a lehető legtöbbet tegyék azokért a fiatalokért, akik az interneten vagy bármilyen más módon megalázás áldozataivá váltak.

A hercegi pár októberben, a Dundee városában tett látogatásakor megalázás áldozataivá vált embereket és mentális betegségekkel élőket segítő szervezeteket is meglátogatott. Vilmos herceg egy témába vágó workshopon is részt vett, melyet az édesanyja emlékére alapított Diana Award jótékonysági szervezet tartott.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top