Szabadidő

Máris bejelentette új műsorát az RTL Klub

Merőben újszerű show-műsort indít 4 és 14 év közötti gyerek tehetségeknek az RTL Klub, Kicsi Óriások címmel. A gyermekbarát és egyúttal készségfejlesztő tehetségkutató műsorban a jelentkezők öt mentor csapatába juthatnak be ének, tánc és kistehetség kategóriában. A csapatok tudását háromfős zsűri értékeli majd.

A Kicsi Óriások, vagyis a Peguenos Gigantes formátum Mexikóból indult 2011-ben, ezt követően számos országban bemutatták már, például Spanyolországban, Peruban, Panamában, Portugáliában, Lengyelországban és az Egyesült Államokban is. A formátum érdekessége, hogy egy igazán gyermekbarát műsorról van szó.

A produkció egyedülálló módon választja ki és készíti fel a gyerekeket a megmérettetésre: a sikeresen felvételiző tehetségek számára a nyári szünetben felkészülési tábort indít az RTL Klub. A táborban profi előadóművészek és televíziós szakemberek segítenek abban, hogy a csapatban versenyző kis tehetségek a lehető legtöbbet tudják kihozni magukból a színpadon. A felejthetetlen élmények mellett a felkészülési időszak alatt akár életre szóló barátságok is köttethetnek.

A műsorban egyébként öt csapat versenyez egymással, mindegyik élén egy-egy mentorral, akiket a legjobb hazai szakemberekből álló tanári gárda segít majd. A háromfős zsűri, a mentorok és a tanárok is csupa jól ismert és kedvelt hazai sztárból állnak majd. A mentoroknak egyébként nem kis feladatuk lesz, meg kell mutatniuk, hogy az általuk vezetett csapatban vannak a legügyesebb és legtehetségesebb fiatalok.

A műsor készítői 4 és 14 év közötti gyermekek jelentkezését várják. Iskolásokét, akik felnőtteket megszégyenítő módon tudnak táncolni, egyénileg vagy párban. A műfaj nem számít! Lehet hiphop, show-tánc, versenytánc vagy akár néptánc is. Azon iskolás gyermekeket is várják, akik pici koruktól kezdve énekelnek, profi karrierre vágynak, és akik helyt tudnának állni egy nagy szabású show-műsor színpadán is. És persze jöhetnek az óvodások is, akiket nem lehet zavarba hozni, mert imádnak szerepelni. Szeretnek énekelni, táncolni, viccet mesélni, standupolni és a felnőttek számára kellemetlen kérdéseket feltenni.

 

Máris bejelentette új műsorát az RTL klub


Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top