Szabadidő

3 könyv az új év első napjaira – ezeket olvasd!

Fogyókúra helyett jöjjön egy forró csoki, korán kelés helyett meg egy félóra szundi. Ajánlunk 3 szuper könyvet, amelyek tutira segítenek abban, hogy elérd legalább 3 álmodat 2016-ban!

Mikor fogjunk hozzá újévi álmaink megvalósításához, ha nem az év első munkahetében? Persze könnyű lenne rögtön az elején feladni: odakint minden csupa köd, az erkélyajtó alatt bekúszik a hideg, a karácsonynak és a szilveszteri partinak is vége, az utolsó petárdák is eldurrantak már… Fogyókúra helyett jöjjön egy forró csoki, korán kelés helyett meg egy félóra szundi, no meg a könyv.

3 könyv az újév első napjaira - ezeket olvasd!

Fantasztikusan hiánypótló könyv egy magyar pszichológus tollából Az éhes lélek gyógyítása. Végre egy olyan írás, ami nem kihasználni akarja a súlyfelesleggel vagy evészavarokkal küzdők problémáit. Lukács Liza könyvét elolvasva nem egy új fogyókúra vagy edzésterv mániákus híve leszel, hanem megtanulsz önálló és helyes gondolatokat megfogalmazni azzal kapcsolatban, hogy mi is tulajdonképpen a gond az étkezéseddel és a testeddel, és mit tehetsz ellene.

A folytatásért kattints a Könyvescsajszis caféblogra!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top