Szabadidő

Szuper programok január első hétvégéjére

Természetfotó-kiállítás, cirkuszfesztivál, ingyenes korizás, mézeskalácsváros, sőt farsangi mulatozás is vár az első januári hétvégén. Válogass kedvedre programjaink között.

Az ünnepek után lassan visszarázódunk a hétköznapokba. Munka után kapcsolódj ki, töltődj fel programötleteinkkel.

Az Év Természetfotósa Kiállítás

2016. január 27-ig a Magyar Természettudományi Múzeumban az év legjobb természetfotóit csodálhatod meg, köztük a világhírű Máté Bence, a “láthatatlan madárfotós” alkotásait is.

Budapesti Nemzetközi Cirkuszfesztivál

Január 7–11. között a Fővárosi Nagycirkusz ad otthont a nemzetközi cirkuszfesztiválnak. A világ legsikeresebb cirkuszi produkciói érkeznek Budapestre, hogy megmérkőzzenek a cirkuszfesztiválon. Hatalmas show, rendkívüli látvány várja a nagyérdeműt.

Mézeskalácsváros

Január 31-ig hosszabbították meg a Mézeskalácsváros nyitva tartását, így ha eddig lemaradtál volna, most megnézheted a csodaszép süteményépületeket. A Mézeskalácsváros, Budapest karácsonyi mézeskalács szobra 250 épületből áll, 1000 alkotó munkája és 2 hónap alatt épült fel a 306-os Teremgalériában, a Bálna utcaszintjén.

A Hókirálynő

Január 10-én a Duna Palota ad otthont Andersen közismert meséjéből készített színpadi előadásnak. A fiatal Gerda a bátorság, a kitartás, a hit és a szeretet erejével veszi fel a harcot a jégszívű Hókirálynővel szemben.

Szuper programok január első hétvégéjére

Itt a farsang, áll a bál

Január 9-én a Magyar Nemzeti Galériába is érdemes ellátogatnia, ahol karnevál, táncmulatság, lakodalom vár. A vízkereszttől hamvazószerdáig tartó farsang a felhőtlen szórakozás időszaka. Ismerd meg a hagyományos farsangi szokásokat a múzeum családi napján.

Világjáró gyerekek

A programsorozat január 9-ei matinéján Olaszország nyelvével, kultúrájával, szokásaival és ízeivel ismerkedhetnek meg a gyerekek, sőt egy igazi meglepetés vendég is érkezik a Deák 17 Galériába, aki senkit sem hagy üres kézzel távozni.

Ingyenes korizás Budapesten

Használd ki a hétvégét, még mielőtt beköszönt az enyhébb idő, és korizz egy jót. Budapesten februárig több helyszínen is van erre lehetőség, ráadásul teljesen ingyen.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top