Szabadidő

Jégpályák éjszakája vár január harmadik hétvégéjén

Meglehetősen fagyosnak ígérkezik a január 22–24-i hétvége, ennek ellenére érdemes melegen felöltözni és a szabadban tölteni az időt. Programjainktól egészen biztosan nem fogsz fázni.

Január harmadik hétvégéje igazi aktív pihenést, kikapcsolódást kínál. Böngéssz különleges programajánlónkban a jobbnál jobb lehetőségek között.

1. Jégfarsang a Bálna Budapestben

Január 23-án szombaton, a hétvégi programok közé mindenképpen érdemes beilleszteni a Jégfarsangot, hiszen délután 4 órától bulizós zenékkel, farsangi fánkkal várják a korcsolyázni vágyókat a Fővámtéren a Bálnában. Belépés természetesen csak jelmezben!

2. Trópusi kincskereső

Január 23-án, szombaton kincsek várnak kicsike és nagyokra a Füvészkertben, amelyeket a trópusi növényeik lombjai alá rejtettek. A Szamóca Kiskertész Tanoda délelőtt 10 órakor kezdődő foglalkozásán valamennyi kincset megtalálhatod.

3. Reneszánsz Mulatság

Január 23-án, szombaton igazi középkori hangulatra számíthatsz a diósgyőri várban, ahol Mátyás király korát megidéző mulatsággal, finom ételekkel és borokkal, lovagi tornával, táncokkal várnak.

4. Űrkiállítás – Gateway to Space

2016. március 15-ig látogatható a Millenárison a lélegzetelállító űrkiállítás. 3 ezer négyzetméternyi területen merülhetsz el az űrutazás bámulatos történetében, miközben saját bőrödön tapasztalhatod meg, milyen érzés asztronautának lenni.

Jégpályák éjszakája vár január harmadik hétvégéjén

5. Jégpályák éjszakája

Január 23-án, szombat este 41 jégpályán korcsolyázhatsz az első Jégpályák éjszakája keretében. A rendezvényen kedvezményes belépőkkel, izgalmas programokkal várnak.

6. KocKaland

Január 24-én délután 3 órától a Bálint Ház szeretettel várja a családokat az egész évet átívelő programsorozatán, a KocKalandon. Ezen a vasárnapon, az ökodélutánon gyümölcsöket, kreatív újrahasznosító foglalkozást is kínálnak a résztvevőknek.

7. Diafilmek délutánja

Január 24-én, vasárnap a Klebelsberg Kultúrkúriában újra leperegnek a klasszikus mesék, népmesék és a régi tévés sorozatok, egyéb kedvelt diafilmek képei, valamint a legújabb mesék is a diafilmek délutánján.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top