Szabadidő

7 tuti program a hétvégére

Mesemúzeum, kalandpark, jelmezverseny, avagy vidámabbnál vidámabb programokkal várnak kicsiket és nagyokat a február 19-21-i hétvégén.

Szóljon ez a februári hétvége a benned lakozó gyermekről. Programajánlónkban igazán vidám és szórakoztató eseményeket gyűjtöttünk egybe. Válogass kedvedre.

1. Krokodil a zuhany alatt

A hirdetőoszlop humoristái című kiállítás színes, mókás és olykor meghökkentő plakátokat mutat be. Február 20-án a Nemzeti Galéria családi napján felfedezheted az izgalmas részleteket.

2. Halász Judit koncert

Halász Judit Kezdődhet a Mulatság című albumáról énekel gyerekeknek és felnőtteknek február 20-án a Marczibányi téri Művelődési Házban, ahonnan természetesen a régi kedvencek, Micimackó és a Helikoffer sem hiányozhatnak.

3. Különc feltalálók, különös találmányok

Összeesküvés-elméletek, különös életpályák és Nikola Tesla budapesti munkássága – az elektromosság lesz a Műszaki Tanulmánytár február 20-i családi napjának témája. A nap vendége Tóth Tibor [tiboru], a Konteo blog bloggere.

4. Mese TV

A Mesemúzeum február 20-i programján kiderül, milyen egy jó mese, hogyan kell bábokat készíteni és mi kell a fülbemászó mesezenéhez. Kihagyhatatlan élmények kicsiknek és nagyoknak.

A Kassák Múzeumban még a hétvégén is tart a farsang, készíthettek virág for­májú és geo­met­ri­kus álar­co­kat, de lesz…

Közzétette: Piknik magazin – 2016. február 16.

5. Farsangi Buli

Jelmezes farsangi bulira invitálnak február 21-én a rákoskeresztúri Kalandpark Játszóházba, ahol a remek hangulatról Oláh Gergő koncertje gondoskodik majd.

6. A piros malac

A Harlekin Bábszínház előadásában egy szeretni való kismalac megpróbáltatásait követheted végig. Természetesen a történet végén a jutalom sem marad el. Az előadást február 21-én a Klebelsberg Kultúrkúriában nézhetitek meg.

7. Szuperhősök

Hagyod, hogy megmentsenek, vagy beszállsz a küzdelembe? A szuper programnak ígérkező február 20-i szombat délelőttön számtalan meglepetéssel, jelmezversennyel, hőssé avató próbatéttelekkel várnak a Platán Könyvtárban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top