Szabadidő

9 dolog, amivel Szirmai Gergő felgesztikulálta magát a YouTube vlogok élére

Már rég nem csak a tévéműsorokról szólnak a videós tartalmak. És már korántsem lehet szűk rétegnek nevezni azokat, akik a Helyszínelők 2322. ismétlése helyett a YouTube-on nézik meg egy-egy felkapott vlogger videóját. Milliós nézettségeikkel ők lettek a net Berényi Miklósai, egyikük Szirmai Gergő, akinek HollywoodNewsAgency csatornája 5 éve indult.

Szirmai Gergő ott van a legsikeresebb magyar YouTube-vloggerek között. Több mint 100.000 Facebook követője és 300.000 YouTube feliratkozója van. Ami magyar viszonylatban, kérem, megér egy szép köríves kalapemelést. Szirmai teátrális hadarásban érvel pró és kontra autóspornóról, érdemes és indokolatlanul sikeres filmikonokról, Benedict Cumberbatch színészi kvalitásai előtt áldoz, és azt is a képedbe mondja, melyik sorozattal vagy végletekig elmaradva. Több csatornán is zsonglőrködik netes játékokról és távol-keleti kultúrákról, miközben Mexikó leigázására készül. Szóval ő Szirmai Gergő.

Íme 9 dolog, amivel Szirmai Gergő felgesztikulálta magát a YouTube vlogok élére:

Magyar vloggerek, akiket érdemes követni:

  • Szirmai Gergő 2013 májusában indult filmkritikai vlogja, a Hollywood Hírügynökség
  • Dancsó Péter, a magyar vlogvilág egyik vezérszereplőjének szintén filmkritikai videóblogja a Videómánia
  • a zeneparódiákra építő, szabadszájú Pamkutya
  • animációs vloggerek, VámosART, Dumaragu.
  • az 5 népszerű fiatal vloggert felvonultató PLACC

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top