Szabadidő

5 ok, amiért imádjuk a kuponokat

Amíg az Egyesült Államokban inkább az élelmiszerekre gyűjtik az emberek a kuponokat, addig mi az utazásokra, wellnesshétvégékre, illatszerekre és ruhákra vonatkozó akciós kuponokat imádjuk felhasználni a kasszánál. Mondunk öt érvet, amiért szeretjük gyűjteni a kedvezményekre jogosító papírokat.

1. Luxus fillérekből

Kezdjük az elején. Kupont használni nem azt jelenti, hogy fösvény vagy. Kuponokat használni a vásárláskor annyit jelent, hogy alaposan meggondolod, mire költöd a pénzedet, és jól gazdálkodsz vele. A kuponoknak köszönhetően olyan drágább ruhát, cipőt is megengedhetsz magadnak, amire egyébként már nem költenéd el a család pénzét. Persze ha nincs akció, akkor vásárlás sincs.

via GIPHY

2. Van alternatíva

A kuponozásnak nem kell egyenlőnek lennie azzal, hogy reklámújságokból vágjuk ki a nagyi ollójával a számunkra értékes kuponokat. Már rengeteg akciós “kártyát” letölthetünk a mobilunkra is, így applikációkon keresztül vásárolhatunk vagy éppen mozizhatunk olcsóbban. Szóval ha okostelefonod van, máris érdemes elkezdened kuponozni.

 3. Újdonságok

Az akciós kuponok segítenek abban, hogy kipróbáljuk azokat az újdonságokat, amiket egyébként a borsos áruk miatt vagy azért, mert annyira ragaszkodunk a régi, megszokott márkához, nem feltétlenül vennénk meg. Ha azonban egy adott új termékhez van kuponunk, olcsóbban beszerezhetjük és letesztelhetjük. Ki tudja? Lehet, hogy ennek köszönhetően fogod leváltani azt a sampont, amit tíz éve használsz!

4. Sok terméket ingyen beszerezhetünk!

Ezt nem kell nagyon részletezni. Számos kuponnal nemcsak kedvezményesen vásárolhatunk meg egy terméket, de egy másikat még ingyen is kapunk mellé. Mi ez, ha nem jó üzlet?!

5. Szeretjük a kuponokat egyszerűen azért, mert spórolhatunk velük.

Mert ha spórolni tudsz az élelmiszerek, tisztálkodási szerek, ruhák árán (és hangsúlyozzuk, hogy NEM a minőségén), akkor a megtakarításodat olyan dologra költheted, amit nem tudsz olcsón megszerezni, mondjuk egy új telefon, számítógép vagy garázsfelújítás.

via GIPHY

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top