Szabadidő

Elsírta magát a kiszáradt kiskutya, mikor megmentették

A rettenetes állapotban lévő kölyökre jószívű Costa Rica-i állatvédők találtak egy út szélén. Ha néhány órával később érkeznek, nem tudják megmenteni.

“Mikor rátaláltunk, Gaia alig tudott mozogni. Szörnyű állapotban volt. Valószínűleg napok óta nem evett és nem ivott semmit” – írta Facebook-oldalára Tania Cappelluti. A Costa Rica-i nő, aki egyszerre vezet egy jógastúdiót és egy kutyamenhelyet, azt mondja, teljesen véletlenül találtak rá a magára hagyott kiskutyára.

“Épp hazafelé tartottunk a városból, mikor az út szélén észrevettem egy fekete foltot. Sajnos meglehetősen sokszor találunk sorsukra hagyott kutyákat ilyen körülmények között, ezért kértem a páromat, hogy húzódjon félre. Mikor közelebb értem, beigazolódott a gyanúm: egy fekete kölyök feküdt a porban, rettenetes állapotban.”

Képek forrása: Charlie's Angels - Animal Rescue - Costa Rica
Képek forrása: Charlie’s Angels – Animal Rescue – Costa Rica

Tania elárulja, a kiskutya közeledtére megpróbált ugyan felállni, de szinte azonnal összeesett. “Szabályosan sírni kezdett, ahogy a közelébe értem, mintha csak azt mondaná, segíts rajtam.” A pár először csak egy kis vizet és ennivalót adott Gaiának, majd a menhelyre szállították. “Hetekbe telt, mire erőre kapott, és kigyógyult a betegségeiből” mondja Tania, majd hozzáteszi, azóta Gaia élete szerencsére boldog fordulatot vett.

Elsírta magát a kiszáradt kiskutya, mikor megmentették

“Nem sokkal azután, hogy hozzánk került, és megosztottuk a történetét, jelentkezett érte egy család. Azóta velük él, és biztos vagyok benne, hogy nagyon boldog.”

Elsírta magát a kiszáradt kiskutya, mikor megmentették

Olvass még több kutyás történetet az NLCafén: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top