Szabadidő

Filmnapok nőknek a Marie Claire magazinnal

Közel 30 film, két magyarországi premier, kerekasztal-beszélgetések a hazai filmvilág kiemelkedő alakjaival, különleges fotókiállítás és sminkelés is várja az érdeklődőket az első Marie Claire Filmnapokon.

“A magyar Marie Claire új területre merészkedett, és idén először rendezi meg, nem titkoltan a hagyományteremtés céljával, a Marie Claire Filmnapokat – mondta László Krisztina, a magazin főszerkesztője. – Olyan filmeket válogattunk össze, amelyek a mai modern nő életének különböző területeit érintik, a filmekben magunkra ismerhetünk, de új perspektívákat találni is segítenek a vetített, hangsúlyosan női fókuszú alkotások.”

“A díjnyertes nagyjátékfilmek, hangos kasszasikerek mellett bemutatunk néhány különleges, kevésbé ismert filmet, dokumentumfilmet is, amelyekkel valószínűleg még nem találkozott a nagyközönség. És hogy a filmnapok több legyen közös filmnézésnél, tartalmas és szórakoztató programokat is szerveztünk a vetítések közé. Kerekasztal-beszélgetések, sminkelés, különleges fotókiállítás is várja az érdeklődőket” – mondta a főszerkesztő. A részletes programot itt találod.

Filmnapok nőknek a Marie Claire magazinnal

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top