Szabadidő

Egy évig szervezte a férfi, hogy Britney Spears előtt kérhesse meg barátnője kezét

A fiú addig nem nyugodott, amíg nem szervezte be Britney-t is a tökéletes lánykérésbe!

 Ez az újdonsült menyasszony igazán szerencsésnek mondhatja magát, hiszen vőlegénye mindent megtett, hogy a lánykérés tökéletes legyen – még a szupersztárt, Britney Spearst is beszervezte, hogy meglepje szerelmét.

Végül április 13-án, Britney egy Las Vegas-i fellépésén került sor a nagy kérdésre: a párnak megengedték, hogy találkozzanak az énekesnővel, és a fiú kihasználta az alkalmat, hogy letérdeljen a barátnője előtt. “Britney előtt kérdezem: leszel a feleségem?” Erre a lány semmiképp sem mondhatott nemet!

Mint kiderült, a fiúnak egy évi egyeztetésbe telt Britney menedzsereivel, hogy létrejöhessen az akció. A vőlegény azt mondja, mindezt azért csinálta, mert szerinte 9 évvel ezelőtt egy Britney-koncerten szerettek egymásba barátnőjével. Ekkor az énekesnő felhívta a fiút a színpadra, és egy öltáncot lejtett neki – a srác szerint ez volt barátnőjénél a döntő.

Forrás: Hello Giggles

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top