Szabadidő

Felmondott, hogy kutyájával körbeutazza Norvégiát – csodálatos képek

Élete legjobb döntésének bizonyult, mikor a norvég fiatalember felmondott munkahelyén és végigkempingezte Norvégiát imádott kutyájával.

Burnout

Be merte vállalni, hogy “normális” életét maga mögött hagyja, az a norvég fiatalember, aki egyik napról a másikra felmondott munkahelyén és saját vállalkozásban kezdett. Valószínűleg ő is érintett volt a manapság divatos “burnout” jelenségben: mikor a munka teljesen beszippantja az embert, és a végén már azt sem tudjuk, mi lenne jó nekünk. Fásultak vagyunk és kiégettek.
De ez a srác meglépte azt, amihez sokaknak nincs bátorságuk: váltott. A rugalmasabb munkaidőnek köszönhetően most már olyan dolgokra is jut ideje, amelyekben örömét leli és amikről korábban álmodni sem mert.

Huskyval szép az élet

Végigkempingezi Norvégiát, sítalpakon, vagy csak úgy gyalogosan közlekedve. Az úton pedig elkíséri imádott husky kutyusa is. A balti ország csodálatos nemzeti parkjaiban érdekes emberekkel és kutyáikkal találkoznak. A szebbnél szebb helyekről és persze a cuki huskyról készült fotóit az Instagramon osztja meg.

…és a srác a kamera mögött

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top