Szabadidő

Hétvégi programajánló: főszerepben a gyerekek

Május utolsó hétvégéjének programajánlójában leginkább a gyerekekre gondoltunk. Nem is lehetne mindez másként, hiszen a gyermeknapi hétvége mégiscsak róluk szól. Csemegézzetek szuper gyermekprogramjaink között, amelyeken a felnőttek sem fognak unatkozni.

Ébreszd fel a benned rejlő gyermeket és ezen a hétvégén játssz, szórakozz felhőtlenül. Természetesen a felnőttek mellett a gyerekekre is gondoltunk, elvégre vasárnap gyermeknap lesz.

1. Tatai Patara

A török kori történelmi fesztiválon minden gyerek és gyermek lelkű felnőtt remekül szórakozhat május 27-29. között a csodaszép tatai várban. A Patarát idén sem szabad kihagyni.

2. Gyermeknap a Gozsdu udvarban

Május 29-én, vasárnap ünnepi játéksarok, arcfestés, kézműves foglalkozások, zenés torna és kisállat simogató gyermekprogram várja kicsiket és nagyobbakat a budapesti Gozsdu udvarban.

3. Zuglói Sportfesztivál

Május 28-án az egész napot aktív pihenéssel tölthetitek. Családi programot szerveznek a Mogyoródi úti Sportpálya területén, ahol patak parti futóverseny, sport- és gyerekprogramok,  koncertek várják a családokat.

4. LEGO kiállítás

A K11 Művészeti és Kulturális Galéria ad otthont május 26-29. között a LEGO kiállításnak. A gyermeknapi hétvégén számos érdekes építmény között kicsik és nagyok vasutak, villamosok és más közlekedési eszközökben gyönyörködhetnek.

5. Nyári PagonyFeszt

Május 28-án a Petőfi Irodalmi Múzeum kertjében találkozhattok kedvenc gyerekkönyv-szerzőitekkel és illusztrátoraitokkal, ahol emellett egész napos programokkal is várnak.

6. Gyermeknap a Várkert Bazárban

Május 29-én, vasárnap játszótérré alakul a Várkert Bazár neoreneszánsz kertje. Színes programokra és rengeteg vattacukorra számíthatnak a gyerekek.

7. Eperfesztivál

Május 27-29. között Tahitótfaluban tombol az eperszezon, ezért nem véletlen, hogy a Tahi hídfőnél minden a tavasz legfinomabb gyümölcséről szól ezen a hétvégén.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top