Szabadidő

Farm: Cintia nyerte az utolsó párbajt – megvan a 3 döntős

Eldőlt, kik lettek a Farm TOP3 játékosai. Az utolsó párbajból Cintia került ki győztesen, Attilának búcsúznia kellett a 20 millió forinttól.

A hatalmával csúnyán visszaélő Cintia és a Farm kemény legénye, Attila mérkőztek meg a Farm utolsó párbaján, mely a TOP3-ba jutás előtti utolsó kapu. A feladat első lépcsője egy sárral teli, iszapos agyagos árok volt, ahol Cintiának bordó, Attilának kék színű téglákat kellett összegyűjtenie, a téglák közül pedig 3-3 rejtette azt az egy kulcsot, ami nyitotta az átjárót a párbaj következő lépcsőjéhez, ahol kovakővel kellett tüzet csiholni.

Farm: Cintia nyerte a párbajt
Farm: Cintia nyerte a párbajt

Cintiának nem ment elsőre a tűzgyújtás, ám közben Attila még mindig a jó kulcsot kereste a sárral teli gödörben. Pechére az újabb kulcs sem nyitotta az ajtót, Cintiának pedig közben sikerült meggyújtani a tüzet és a fáklyát. Attila végül rendkívül sportszerűen viselkedett, ölelkezve gratulált a párbajgyőztes Cintiának.

Farm: Cintia nyerte a párbajt

Így a Farm fináléjába Cintia, Gergő és Gábor jutott be; egyikük nyeri a 20 millió forintot. Arról, hogy ki viszi haza a pénzt, a nézők döntenek.

Farm: Cintia nyerte az utolsó párbajt - megvan a 3 döntős

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top