Szabadidő

Leszbikus pár szerepel a Némó nyomában folytatásában?

Bár a leszbikus Disney-hercegnőre még várnunk kell, úgy tűnik, hogy a Disney-Pixar bevállalta egy leszbikus pár szerepeltetését a Némó nyomában című animációs mese folytatásában.

A napokban mutatták be a Szenilla nyomában című animációs mesefilm legújabb előzetesét, melyben egy női pár is felbukkan, akik sokak szerint leszbikusok.

Ők azok:

Leszbikus pár szerepel a Némó nyomában folytatásában

Bár a a Disney-Pixar egyelőre nem erősítette meg a találgatásokat, a közösségi oldalakon máris hatalmas szimpátiahullámot keltett a feltételezett leszbikus pár, és nem csupán az LMBTQ személyek körében.

Leszbikus Disney-hercegnőt akarnak

Néhány hete egyébként kampány indult a Twitteren azért, hogy a Jégvarázs Elsája a film folytatásában kapjon egy barátnőt, és ezzel ő legyen az első olyan Disney-hercegnő, aki a saját neméhez vonzódik. A Disney első, egyértelműen homoszexuális meseszereplője egyébként a Jégvarázs első részében jelent meg, Oaken, a boltos és szaunás személyében.

A Szenilla nyomábant Amerikában június 17-én mutatják majd be az amerikai mozik. Akkor derülhet ki – már ha egyáltalán –, hogy a filmstúdió valóban bevállalta-e egy leszbikus pár szerepeltetését a mesében. 

Forrás: Jezebel

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top