Szabadidő

Ez a fiú mindennap beosont egy házba, hogy miért, attól leesik az állad – videó

A srácot Josh Breaux-nak hívják, és többször elbringázott már a szomszédos utca egyik házához, majd beosont a garázsba.

Hogy miért? Azért, hogy megölelhesse az ott élők kutyáját. Mindezt rögzítette a tulajdonos Hollie Mallett kamerája. A kisfiú mindig csak néhány másodpercig maradt, majd gyorsan elhajtott a bringájával. Mallett először meglepődött a videón, majd kiposztolta a Facebookra, hogy megtalálja a környéken lakó fiút. A felvételt 2 millióan nézték meg, köztük volt Josh anyukája, Ginger Breaux is, aki kommentelt a videó alatt.

“Josh állandóan az Önök kutyájáról mesél. Azt nem tudtuk, hogy olykor beoson találkozni vele. Tudja, hogy nem mehet be idegenek birtokára, ezért elnézést kérek, ugyanakkor látom a szemében mennyire boldog, ha a kutyájuk közelében van” – írta az anyuka, aki elárulta, hogy jelenleg nincs saját kutyájuk, mert a korábbi kedvencünk csak nemrég hunyt el. “Bella, a korábbi kutyánk, akkor került hozzánk, amikor Josh kétéves volt. Tavaly halt meg, de még korainak éreztük a pótlását” – mondta az anyuka.

Mallett és Josh anyukája azóta személyesen is találkoztak, és megbeszélték, hogy természetesen a 9 éves Josh akkor találkozhat a kutyával – akit egyébként Hercegnőnek hívnak –, amikor csak szeretne. Josh rendszeresen átjár hozzájuk, játszik  a kutyával, és ő sétáltatja meg a környéken.

Olvass még cuki gyerekekről!

Ez a fiú mindennap beosont egy házba, hogy miért, attól leesik az állad - videó

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top