Szabadidő

Ingyen telefonálhatnak külföldre a viberezők

Egy hétig ingyen telefonálhatnak a magyarországi felhasználók a Viber alkalmazással. Mennyiségi korlátozás nincs, csak bírjuk aksival.

Hasonló ajándékot kaptak a magyarok, mint legutóbb az I-GO szülinapi ingyenes alkalmazása. Most nem ingyen navigációt, hanem ingyenes kommunikációt kapnak a felhasználók, ezúttal a Vibertől. Hétfő déltől egy teljes héten át korlátlanul és teljesen ingyen telefonálhatnak a magyar telefonszámmal regisztrált Viber-felhasználók a világ száz országába. Mennyiségi korlátozás sincs, tehát az előttünk álló héten bármennyit lehet így telefonálni június 27-én délelőtt 11:59-ig.

Az összes magyar telefonszám mellett ingyen hívhatók többek között az Egyesült Államok, Kanada és Ausztrália, Románia, Szlovákia vagy Szerbia, illetve további 94 ország számai, ehhez csupán az alkalmazásra és netkapcsolatra – mobilinternetre vagy wifire – van szükség. A programot iPhone-ra, androidos és windowsos mobilra is telepíthető, de akár az asztali számítógépre is fel lehet rakni.

Itthon egyébként már több mint 2,7 millióan használják a Vibert.

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top