Szabadidő

Szombaton lezárják a fél várost

Több fővárosi kerületben is forgalomkorlátozást vezetnek be szombaton a Pride miatt. Érdemes figyelni, hogy merre autózunk, a parkolásról már nem is beszélve!

A BRFK közleménye szerint a változások az V., a VI. és a XIV. kerületben lépnek életbe.
Délelőtt tíztől délután egyig szakaszosan és időszakosan lezárják a Vörösmarty tér – Vigadó utca – Apáczai Csere János utca – Széchenyi István tér – József Attila utca – Andrássy út – Hősök tere – Kós Károly sétány útvonalat.

Délután szintén forgalomkorlátozásra kell számítani. Két óra és fél hat között lezárják az Andrássy utat. Háromtól fél hatig az Oktogont, a Teréz körutat a Nyugati tértől a Király utcáig, valamint a Nagymező utcát; négy és fél hat között a Bajcsy-Zsilinszky utat a Nyugati tértől az Andrássy útig; háromtól este kilencig pedig az Alkotmány utcát.

Szombaton lezárják a fél várost

Tilos megállni pénteken és szombaton az V. és a VI. kerület számos pontján, egyebek mellett az Andrássy út szervizútján a Hősök terétől az Oktogonig, az Andrássy úton az Oktogon és a Hajós utca között, a Kodály köröndön, valamint az Oktogonon.

Szombaton lezárják a fél várost

További részletek a lezárásról a Police.hu-n

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top