Szabadidő

“Partikirálynők és a hivatásos fekvenyomók” – ValóVilág powered by Big Brother

Zavarba ejtő karakterekkel startolt el a Való Világ hibrid szériája, de biztató, hogy ha az új villalakókon múlik, a népességfogyástól nem kell hosszú távon tartanunk. És csak a rossz nyelvek mondják, hogy a fiatalokat semmi nem érdekli…

Magam ismerek olyan, egyébként jóravaló embert, akinek meggyőződése, hogy a Való Világ egyfajta vizuális chemtrail, amivel a mindenkori kormány, Soros György vagy a Bilderberg-csoport az emberek szisztematikus elbutításán munkálkodik. Jómagam mindig megmosolygom az efféle vádakat, de azt azért el kell ismernem, hogy a Big Brotherrel hímzett új Való Világ-évad, hát hogy is mondjam…, egészen mélyről merít.

Az első benyomásunkat rögtön egy VV Vivi nevű nőtől kapjuk, aki él-hal a meztelenkedésért, és egy férfiban számára az a legnagyobb csábítóerő, ha külföldi. De nemigen látni bemutatkozó kisfilmet, amelyben mindenki fel van öltözve, az utómunka-szerkesztők alig győzik kitakarni a másodlagos nemi jellegeket. Egy VV Soma nevű példány pedig a beköltözőshow-ban sem fáradt azzal, hogy kisportolt felsőtestét pamut mögé rejtse.

Régen még kitartásukat tesztelni, önmagukat megismerni, és persze a nagy lóvét leszakítani igyekeztek a játékosok – tör ki belőlem a konzervatív realitynéző – a maiak inkább swingerklubként tekintenek a villára.

Javukra legyen mondva, egy pillanatig sem próbálják magukat a tudományos akadémia levelező tagjainak beállítani, sőt egyfajta butaságszekta büszke tagjai ők, a Vizoviczki-birodalom miniben vonagló törzsvendégei és a fehérjeporok borostás reklámarcai, akik az elkövetkezendő hónapokat egy belsőépítészetileg figyelemre méltó, ám kevés intimitást biztosító ingatlanban töltik.

A partikirálynők és a hivatásos fekvenyomók csapatát néhány egyénibb figura is kiegészíti, mint a rapszodikus hangulatú felvidéki csaposlány, az önmagáért rajongó családcentrikus, de a jó csajokat lerúgni készülő – így a szabályok értelmében rövid játékra számító – youtuber és a töltött ajkú modell, aki a villa falai közül tanítaná móresre kicsapongó férfiismerősét.

Istenes Bence a megszokott könnyedséggel és spontaneitással vezeti a műsort, a családkutatásra átnyergelt Lilut Nádai Anikó hivatott pótolni az oldalán, aki fegyelmezettségével igyekszik ellensúlyozni, hogy egykori villalakóként még nem rendelkezik a VV vezetéknevű emberek hiteles osztásához szükséges távolságtartással.

A következő napokban talán összebútorozik a többiekkel néhány agyafúrtabb alak, és elővillanhat a Való Világ stratégiai jellege, de az biztos, hogy a magyar nyelv sérelmére elkövetett csoportos erőszakból ezúttal sem lesz hiány. A VV powered by BB-ből még bármi lehet, de annak ellenkezője is.

Olvass még a Való Világ 8. évadáról!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top