Szabadidő

3 szuper program vasárnapra

Túl az iskolakezdés első két napján ideje picit kikapcsolódni. Ajánlunk 3 szuper programot gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt.

27. Budafoki Pezsgő- és Borfesztivál

Idén minden eddiginél több programmal és helyszínnel várják a családokat Dél-Buda legnagyobb, ingyenes fesztiválján Budafok-Tétényben. 18 borászat, 6 helyszín, 4 színpad, országosan ismert előadók és együttesek, igényes zenei produkciók félszáz fellépővel.

Mennyi? Ingyenes

Mikor? 2016. szeptember 3 – 2016. szeptember 4.

Élmény Szüret

Az Élmény Szüreten mindkét nap, szeptember 3-án és 4-én szüreti hangulat, vidámpark, kirakodó vásár, gyermekprogramok, hazai ízek és kézművesek várják a kedves vendégeket! Szórakozás az egész családnak!

Mennyi? Ingyenes

Mikor? 2016. szeptember 3. – 2016. szeptember 4.

Hol? Budapest

MIZO – Pöttömkert

Mizo-Pöttömkertben, a nyár folyamán a kreatív kézműves foglalkozásoktól, a jógán át a gipszszobrászkodásig számtalan, állandó és havonta megújuló program várja a gyermekeket. A Pöttömkertet a gyermekek és a felnőttek egyaránt ingyen látogatják.

Mennyi? Ingyenes

Mikor? Folyamatos

Hol? Budapest Park

+1 Rúzsa Magdi koncert

Ha a hétvégén nem sikerült kimozdulni, akkor tervezz előre. Szeptember 9-én Rúzsa Magdi koncert lesz a Budapest Parkban. Egy szuper esemény, ahol kiengedheted a fáradt gőzt.

Mennyi? 10.000 – 1.999 Ft

Mikor? 2016. szeptember 9.

Hol? Budapest Park

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top