Szabadidő

Dallamos Villamoson utazhatsz szombaton

Szeptember 10-én szombaton idén is elindul a Dallamos Villamos.

A 4-es villamos vonalán 15:25 és 21:25 között indulnak majd a Dallamos Villamos nosztalgiaszerelvényei, melyeken tizenhat zenekar ad élő koncertet. A szerelvényekre érvényes jeggyel vagy bérlettel lehet felszállni.

Hat évvel ezelőtt A magyar dal napja beharangozására indult először útjára a Dallamos Villamos, mostanra azonban ez önálló eseménnyé vált.

Dallamos Villamoson utazhatsz szombaton

Idén csatlakozik a Dallamos Villamoshoz a Real Trill All Stars, azaz a hazai rap fenegyereke, Mr. Busta és a vele közösen zenélő Awful és Shawn. Fellép még Kiss Barna a Villon Trióval, Kardos-Horváth János, a Kaukázus zenekar frontembere, valamint a feltörekvő fiatal előadók közül a Wakachuka duó, az Innergarden, Dóka Attila, a Gyík zenekar és a Twin City, valamint testvérével, Fekete Mátyással közösen a Carbonfools gitárosa, Fekete István is.

A szervezők szerint irányonként mintegy 300 utas szokott felszállni a járatra, a 16 minikoncertet így összesen közel háromezren élvezhetik végig.

A Dallamos Villamos 2016 menetrendje:

Újbuda-központi indulással

15.25

Villon Trió

VeraSzívem

17.10

Mr. and Mr. Smith

Fekete István és Mátyás

18.50

Illetve Zenekar

Shodor Balázs & György Andi

20.40

Real Trill Music All Stars

Innergarden

Széll Kálmán téri indulással:

16.17

Twin City

Bróders

18.02

Dóka Attila

Kardos-Horváth János

19.45

Haszüna

Noémo

21.25

Gyík zenekar

Wakachuka Duó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top