Szabadidő

Megvan! Ő az ország legsármosabb könyvtárosa

A kecskeméti Katona József Könyvtár hirdette meg a játékot, amelyen október 5-ig bárki szavazhatott. Így most már azt is tudhatjuk, ki az ország legsármosabb könyvtárosa. Ismerjétek meg őt, aki nemcsak sármos, de mindig mosolyog, kedves, és imád sütni-főzni.

Az ország “legsármosabb könyvtárosának” felkutatásával a kecskeméti könyvtár két célt szeretett volna megvalósítani. Egyrészről el akarták oszlatni azt a téves nézetet, mely szerint a könyvtárosok csak nők lehetnek. A könyvtár máris bizonyította, kiváló és felkészült férfi kollégák dolgoznak szerte az országban. A “sármosság” pedig nem korlátozódik a külső megjelenésre, mert a “legsármosabb könyvtáros” cím jelöltjeinek esetében a kedvesség, a kisugárzás, a kapcsolatteremtés és persze a felkészültség nem kevésbé fontos erények.

A Bács-Kiskun Megyei Katona József Könyvtár szavazásának lezárásával a legsármosabb könyvtáros címét Virág Barnabás nyerte. Barnabás éppen a szavazást hirdető könyvtárban dolgozik, a zenei részleg kedves és mindig mosolygós munkatársa, aki szabadidejében szívesen süt-főz, táncol és énekel.

Szívből gratulálunk a verseny győztesének és a többi résztvevőnek is.

Íme az ország legsármosabb könyvtáros versenyének első 10 helyezettje

  1. Virág Barnabás – Kecskemét – 591 szavazat
  2. Jakab Zsolt – Gyöngyös – 582 szavazat
  3. Illés Péter – Csongrád – 361 szavazat
  4. Kis Tamás – Miskolc – 287 szavazat
  5. Fekete Ferenc – Szegi – 233 szavazat
  6. Juhász István – Nagykáta – 228 szavazat
  7. Sipka Árpád – Szeged – 208 szavazat
  8. Kiss András – Homokszentgyörgy – 203 szavazat
  9. Veres Tamás – Törökszentmiklós – 172 szavazat
  10. Kalydi László – Szeged – 163 szavazat

Virág Barnabás az ország legsármosabb könyvtárosa

Megvan! Ő az ország legsármosabb könyvtárosa

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top