Szabadidő

Lehet találgatni – tényleg ufót videóztak az autópályán?

Akkor most újabb megoldandó rejtély tárul elénk. Tényleg ufót videóztak az autópályán? Nagyon úgy tűnik. De mégis gyanús. Többször visszanéztük a videót, és igencsak tanácstalanul állunk – vagy ülünk – előtte. Mit gondoltok, lehetséges?

Szóval a kérdéses videó még április 8-án készült, ugyanakkor csak a napokban tették közzé a legnépszerűbb videómegosztó oldalon. Kérdés, mire vártak eddig? Mert az ilyen ufós szenzációt azonnal világgá kürtölik.

Aztán az is felmerült bennünk, valóban hihetünk-e a szemünknek. De ha már Kemecse fölött ufó repkedett, akkor miért ne láthattak volna Kínában is az egyik autópálya fölött? Nagyon úgy tűnik, hogy ufó, ugyanakkor mégis valahogy fura a kép, hiszen amikor az autó, amelyből a felvételt készítették, megáll, az addig a levegőben mozgó “tárgy” is megáll. Miért? Hogy rögzíteni lehessen – vagy eltévedt?

Mindenesetre valamit biztosan láttak Kínában, mert sokan futnak az autópályán, és rögzítik a furcsa lebegő tárgyat. Ufót láttak? Mit gondoltok, mi a megoldás?

Íme a videó, amely rögzítette az ufót – vagy az annak látszó valamit

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top