Szeretnél értesítést kapni?

Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.

Engedélyezem Nem kérem
Szabadidő

Harry Potter-koncert lesz Budapesten

Ha Harry Potter-rajongó vagy, 2017. január 21. estére ne csinálj más programot. Ennél jobbat ugyanis nem fogsz találni.

A Magyar Virtuózok Zenekar előadásában megrendezésre kerül a Harry Potter és a bölcsek köve filmzenei koncert, amely a Harry Potter koncertsorozat első előadása. Az esemény során a szimfonikus zenekar élő háttérzenét biztosít a teljes film vetítése alatt. Nagy felbontású, 12 méter átlójú vásznon nézheted meg újra a filmet, miközben a zenekar John Williams feledhetetlen zeneműveit játssza.

 

Harry Potter koncert lesz Budapesten

 

Feledhetetlen élmény lesz

Justin Freer, a CineConcerts elnöke és a Harry Potter filmzenei koncertsorozat producere, karmestere szerint “a Harry Potter filmeposz egy olyan egyedülálló kulturális jelenség, amely ma is több millió rajongónak szerez örömet szerte a világban. Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy olyan élményt kínálhatunk nekik, melynek során a világon először élő szimfonikus zenekari kíséretben csendülnek fel a díjnyertes zeneművek, a hatalmas képernyőn vetített filmmel párhuzamosan. Ez mindenki számára feledhetetlen élmény lesz.”

Brady Beaubien, a CineConcerts alapító tagja és a Harry Potter filmzenei koncertsorozat producere hozzátette: Harry Potter neve mindenki számára egyet jelent az izgalommal, és reméljük, hogy a teljes filmet kísérő, elragadó zenei betétek segítségével a közönség újra belép majd a varázslatos világba, hogy találkozzon a csodálatos szereplőkkel, és átélje kalandjaikat.”

 

A Harry Potter filmzenei koncertsorozatba ide kattintva nézhetsz bele.

 

Címlap

top