Szabadidő

24 órás Szomszédok tévét indított a közmédia

Nos, igen. Hiánypótló műsorfolyamot eszelt ki a közmédia. Nonstop, 24 órás csatornán ömlik ezentúl a szappanopera. A Szomszédok sorozata hat naponta újrakezdődik, így ha valamelyik részről véletlenül lemaradnál, pótolni tudod a hiányosságot.

Hatnaponta véget ér és újrakezdődik. Hatnaponta véget ér és újrakezdődik. Hatnaponta véget ér és újrakezdődik. Igen, a Szomszédokat ezentúl bármikor nézheted.

Közleményben tájékoztatott ugyanis az MTVA, amelyből kiderült, amolyan Szomszédok-nap jelleggel Szomszédok Maraton nevű internetes csatornát indított azoknak, akik a hagyományos tévés élményt keresik. Az összesen 331 epizódot egyetlen hét alatt végigpörgetheted ezentúl. És ha annyira tetszett, hogy ismétlést szeretnél, akkor a szappanopera újrakezdődik.

A Szomszédokat az MTVA Teletéka szolgáltatásában találod. Rossz hír, nem ingyen, elő kell rá fizetned. Hogy megéri-e az első évadért 550 forint? Ki-ki döntse el maga.

24 órás Szomszédok tévét indít a közmédia

(24.hu)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top