Szabadidő

Búcsúturnéra indul Európában az Aerosmith

Búcsúturnén köszön el európai rajongóitól az Aerosmith, majd végleg szögre akasztják a gitárokat. Az amerikai rockzenekar májusban, egy tel-avivi fellépéssel kezdi a koncertsorozatot.

Hétfőn közölte rajongóival az amerikai Aerosmith, hogy Aero-Vederci Baby! címmel búcsúkoncert-körútra indulnak Európában. Első fellépésük az izraeli Tel-Avivban lesz május 17-én. A bejelentést Steven Tyler énekes és Joe Perry gitáros egy vicces videóban tárta a nyilvánosság elé, amiben a zenészek az ANN, azaz az Aerosmith News Network hírolvasójának öltözve számoltak be az Aero-Vederci Baby! elnevezésű turnéról.

Van igazságtartalmuk azoknak a pletykáknak, amelyek szerint ez lesz az utolsó nagy hurrá?” – kérdezte Tyler Perrytől, aki azt a választ adta: “Ki a fene tudja?” Az Aerosmith július elejéig fellép többek között Grúziában, Oroszországban, Németországban, svéd, francia és brit fesztiválokon is. Európán kívüli koncertekről eddig nem közölt információt az Aerosmith.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top