Szabadidő

Egy vodka, ami a te kezedben is jól fog állni!

A vodkát a köztudatban a finom koktélok színtelen, szagtalan lelkeként tartjuk számon, de a most piacra dobott Kalinka Gold önmagában is különleges élményt nyújt.
Végre egy vodka, ami a te kezedben is jól fog állni!

Az eredeti, már jól ismert Kalinkához hasonlóan a Kalinka Gold előállítása is a klasszikus orosz vodkagyártási hagyományok szerint, gondos lepárlással és tízszeres szűréssel kezdődik. A “arany változat” esetében kiemelten ügyelnek arra, hogy a legnagyobb tisztaságú alapanyagokat, ötször desztillált alkoholt és ásványi anyagoktól teljességgel megtisztított vizet használjanak.

Az ital egyik fő különlegessége, hogy a szokásos összetevők mellett szibériai aranygyökér-kivonatot is adnak hozzá. Ez a pikáns, rózsás-fás ízű gyógynövény az UNESCO Világörökségi listán szereplő Altaj Arany-hegyeiből származik.

A Kalinka Gold dupla “aranyozáson” megy keresztül a gyártás során, ugyanis az ital lágyságát biztosító tízszeres szűrés után még egy aranyszálas szűrőn is átcsorgatják, melynek köszönhetően még selymesebbé válik.

Végre egy vodka, ami a te kezedben is jól fog állni!

Koktélrecept: BERRY GOLD

  • 4 cl Kalinka Gold
  • piros bogyós gyümölcslé (ízlés szerinti mennyiségben)
  • 1 gerezd lime

Felcsigáztunk? Akkor nézd meg a Kalinka Gold útját a gyártól a koktélodig:

További információ!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top