Szabadidő

Robin Schulz és Kygo is jön a Balaton Soundra

Több mint egy tucat előadó nevét hozták nyilvánosságra a Balaton Sound szervezői a 2017-es fesztiválra. Jön Kygo, Hardwell, de elmaradt 2016-os fellépését pótolja Robin Schulz is. Jövőre megújul a Balaton Sound látványvilága is, amit július 5–9. között Zamárdiban meg is láthatunk.

A jövő évi Balaton Soundon fellép Kygo, a 25 éves norvég srác ma már az egyik legsikeresebb deep house/tropical house producernek számít. Kygo idén fellépett az olimpia záróünnepségén, Magyarországon először a Soundon láthatja őt a közönség.

Újra fellép Zamárdiban a DJ Mag TOP 100-as listájának 3. helyezettje, Hollandia és a világ egyik legnépszerűbb fiatal DJ-producere, Hardwell. Idén elmaradt fellépését pótolja a német szupersztár Robin Schulz. Amerikából érkezik a dögös-dallamos elektróban utazó testvérpár, a Krewella, a holland különítményt Headhunterz, Nicky Romero és a Blasterjaxx képviseli. Élő show-val tér vissza Zamárdiba az electro-house, dance-punk olasz nagymestere, a The Bloody Beetroots, itt lesz Ausztrália Nr. 1 DJ-zenésze, Timmy Trumpet, és Kanada egyik legsokszínűbb elektroduója, a Zeds Dead, de honfitársuk, Shaun Frank is jelen lesz. John Digweed és Dave Clarke személyében két angol veterán nagyágyút is láthat a közönség a Balaton Soundon, a legfiatalabb generációt a 19 éves francia Kungs képviseli.

A zene mellett számos újdonság és megújult látványvilág fogadja majd a látogatókat a Balaton Soundon. Szuperlátványos, díszletszerű új Nagyszínpad magasodik majd a Sound központi tere elé. Az is biztos, hogy programokkal gazdagon tűzdelt öt teljes napra készülhetünk, s ahogy tavaly is, vehetünk erre öt-, illetve négynapos bérletet is. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top