Szabadidő

Nincs meghatóbb annál, ahogy egy gazdi örül új kutyájának

Hoztunk öt olyan videót, aminek a végén garantáltan patakokban folynak majd a könnyeid. No, nem a nevetéstől, hanem a meghatottságtól.

Még mielőtt fejest ugranánk a könnyfakasztó videógyűjteménybe, szeretnénk gyorsan leszögezni, hogy nem tartjuk jó ötletnek az élő állat ajándékozását. Nem csak így karácsony előtt, hanem úgy általában, semmikor sem.

Egyrészt azért, mert egy két- vagy épp négylábú társ komoly felelősség, ami hosszú évekre, jó esetben évtizedekre szól, és ami alapjaiban változtatja meg az életünket. Arról már nem is beszélve, hogy egy házikedvenc nem olyasmi, amit, ha megununk egyszerűen félre dobhatunk a szoba valamelyik sarkába: gondozni, etetni, szeretni és nevelni kell akkor is, ha semmi erőnk és legszívesebben egész nap az ágyban fetrengnénk.

Csak remélhetjük, hogy a most következő videó főszereplői mérlegelték mindezt, mikor úgy döntöttek, kiskutyát ajándékoznak valamelyik szerettüknek, akiknek a reakciói az ajándékra kivétel nélkül könnyfakasztóak:

1. Például ezé a fiatal nőé, aki ugyanazon a napon, mikor el kellett altatnia szívdaganatban szenvedő kedvencét, újra gazdi lett.

 2. Vagy ezé a kislányé, aki a videó tanúsága szerint hároméves kora óta vágyik egy saját kutyára

 3. És itt van ez a két nagyfiú is, akiket a Jézuska lepett meg egy törpe schnauzerrel:

4. Ezt a srácot legjobb barátja lepte meg egy boxerrel, mire ő csak annyit mond, ez élete legszebb napja. Megértjük:

 5. És végül itt ez az anyuka, aki szóhoz sem jut a meglepetéstől:

 

Olvass még többet megható ajándékokról az NLCafé oldalán: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top