Szabadidő

Ezek voltak Tom Hanks leg-leg-leg pillanatai Budapesten

Októberben végre mi is láthattuk az Infernót, amiért Tom Hanks kétszer is hosszabb időre ellátogatott fővárosunkba. Itt tartózkodása alatt Polski Fiatokkal és Antonio Banderasszal fotózkodott, megünnepelte a szülinapját, és még fejtágítást is tartott a magyar színészszakmának.

Amikor először láthattuk Budapesten dolgozni

Mivel az Infernót főképp műtermekben forgatták nálunk, viszonylag ritkán láthattuk a stábot Budapest utcáin. Az egyik legemlékezetesebb pillanat az volt, amikor Tom Hanks kórházi betegköpenyben tűnt fel a Guttenberg téren, ami a filmben is egy emlékezetes jelenetnek bizonyult.

Fotó: MTI
Fotó: MTI

Amikor új autót kapott

Amikor megint egy új autót kapott

Amikor harmadszor is új autót kapott

Amikor összefutott nálunk régi cimborájával, Antonio Banderasszal

Banderas még a Philadelphia – Az érinthetetlen című drámában játszotta el Tom Hanks karakterének szerelmét, és bár azóta is jó barátságban állnak, rég nem találkoztak. A mi legnagyobb örömünkre a nagy viszontlátás pont Budapesten következett be még a tavalyi év folyamán.

Amikor egy magyar étterem csapatával fotózkodott

Minden itt tartózkodó sztár programjában kötelező elem egy menő budapesti étterem meglátogatása, és a közös fotó az ott dolgozókkal. Hanks és rendezője, Ron Howard ezt a Borkonyhában hozta össze sok mosolygós hazai konyhamunkás társaságában.

Amikor bepillantást nyerhettünk a szülinapi bulijába

Ron Howard rendező volt olyan cuki pofa, hogy felköszöntse Hankset. Régi barátság az övék, már a Csobbanás című sellős filmben is együtt dolgoztak a nyolcvanas években.

Amikor mesterkurzust tartott a magyar színészeknek

A Filmalap mesterkurzus-sorozatában eddig többnyire rendezők és forgatókönyvírók tartottak agytágítást a hazai filmszakmának, és Tom Hanks – akinek az összes filmjét megnéztük –  jófejségét jelzi, hogy egy vasárnap estéjét rááldozza a magyar színészszakma oktatására. A Thália Színház terme természetesen csordultig telt érdeklődőkkel.

Fotó: Filmalap/Valuska László
Fotó: Filmalap/Valuska László

Amikor nagy ritkán felfedeztük Budapestet Tom Hanks mögött

Itt például egy budapesti kapualjban enyeleg Sidse Babett Knudsen színésznővel az Inferno – kritikánkat a filmről itt olvashatod – egy meghitt jelenetében.

Fotó: InterCom
Fotó: InterCom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top