Szabadidő

Ötszáz horgolt szívecske bujkál Budapesten

Valentin-nap alkalmából ötszáz horgolt szívecskét rejtett el a fővárosban egy magyar blogger.

A Topy világa blog szerzője tavaly száz, idén viszont már ötszáz piros szívecskét horgolt, majd a barátai segítségével a főváros különböző pontjain rejtette el azokat.  

Van szíved! Idén ezzel az üzenettel indítottam útnak 500 darab aprócska horgolmányt, ismét Budapesten. Egyrészt kézenfekvő, hogy aki megtalálja, az kap egy horgolt szívet – tehát van szíve. Ugyanakkor ezzel a rövid üzenettel szerettem volna felhívni a figyelmet arra, hogy mindenkiben ott lakozik a jó. Benned is! Amolyan gondolatmagnak szántam ezt a mondatot, és remélem, hogy lesz, akiben szárba szökken. 🙂 – írja blogjában.

Topy Maci tavaly 100 db horgolt szívet rejtett el Budapesten Bálint-nap alkalmából. Ha idén 5 fokkal alacsonyabb a hőmé…

Közzétette: Topy Világa – 2017. február 1.

A szívecskék elkészítéséhez 400 méter fonalat használt fel és naponta átlagosan 40 darabot horgolt. Szinte minden kerületbe jut belőlük, így ha nyitott szemmel jártok, ti is találhattok egyet.

A Facebookon már többen is jelentkeztek, akik találtak a szívecskékből.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top