Szabadidő

Jay és Néma Bob újra a vásznon

Örülhetnek a Jay- és Néma Bob-rajongók, ugyanis a kétezres évek kultfilmjeinek főszereplői újra visszatérnek, hogy rendet tegyenek Hollywoodban.

Kevin Smith tegnap jelentette be, hogy elkezdte írni a Jay és Néma Bob film forgatókönyvét, így mindannyiunk kedvenc fűárus párosa újabb filmet kap a Shop-stop, a Shop-Show, a Comic strip – Képtelen képregény, a Dogma, a Shop-stop 2. és a Jay és Néma Bob visszavág után.

A Néma Bobot alakító színész-rendező-forgatókönyvíró a bejelentéskor elmagyarázta, hogy azért nem a Shop Show folytatását írja – bár eredetileg ezt szerette volna –, mert annak filmes jogai már nincsenek nála, ellenben a két figura, Jay és Néma Bob még az övé.

Legújabb kalandjukban a bolt előtt ácsorgó naplopók fülébe jut, hogy remake készül a Bluntman & Chronic filmből, ezért elutaznak Hollywoodba, hogy megakadályozzák az új verzió elkészítését, mert az eredetit is utálták. Smith azt ígéri, hogy sok sztár és régi szereplő tűnik majd fel a nyáron készülő filmipari szatírában.

Index

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top