Szabadidő

Megszületett a dúsgazdag hercegnő negyedik unokája

Negyedszerre is nagymama lett Caroline monacói hercegnő, kisebbik gyermekének fia született. A hírt csak azután jelentette be az udvar, hogy egy pletykás családtag kikotyogta az Instagramon.

“Ő királyi fensége, Caroline, Monaco és Hannover hercegnője örömmel jelenti be, hogy megszületett másodszülött fia, Pierre Casiraghi és felesége, Beatrice Borromeo első gyermeke, egy kisfiú” – ezt a közleményt volt kénytelen kiadni a monacói udvar, miután egy spanyol hetilap megírta a hírt. Mint a lap írja, ugrásra készen figyelték, hogy a pár családtagjai, barátai kiírnak-e valamit a közösségi oldalaikra a baba születéséről. Nos, Beatrice testvére Matilde Borromeo február utolsó napján az Instagram-oldalára egy csomó kék szív között kürtölte világgá, új családtagja született, egy kisfiú. Ezután a Grimaldi-ház is kiadta a közleményt, hozzátéve, hogy a baba február 28-án, a dédanyjáról, Grace hercegnőről elnevezett monacói klinikán született, egészséges és egyelőre még nincs neve.

Pierre Casiraghi és felesége, Beatrice Borromeo
Pierre Casiraghi és felesége, Beatrice Borromeo

Grace Kelly unokája, Caroline hercegnő fia, Pierre két éve nyáron vezette oltár elé az olasz arisztokrata család sarját, Beatrice-t. Az esküvőt a Borromeo família családi kastélyban tartották, mely a gyönyörű Lago Maggiore nevű tó magánszigetén van. A Borromeók Itália egyik leggazdagabb családja, és mivel az egyeduralkodók ritka “fajához” tartozó monacói hercegi famíliának is bőven van mit a tejbe aprítania, a kisfiúnak, ahogyan mondani szokták, csak megszületnie volt nehéz.

Caroline, Monaco és Hannover hercegnője
Caroline, Monaco és Hannover hercegnője

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top