Szabadidő

Meg akarta menteni a megkínzott bébifókát – orrba vágták

A 25 éves asszony egyedül szállt szembe az állatot kínzó kamasztársasággal, de válaszul csak egy orrba vágást kapott tőlük.

Mikor a 25 éves Sarah Tough meglátta a tengerparton élvezkedő kamaszcsoportot, amint épp halálra kínoznak egy parton heverő bébifókát, nem is volt kérdés számára, hogy szembeszálljon a srácokkal. A fiatalok homokot rugdostak a védtelen állatra, nevetve görgették a testét a parton, és még a velük lévő kutyát is megpróbálták ráuszítani.

Meg akarta menteni a megkínzott bébifókát - orrbavágták

A fiatal nő kutyájával sétált, mikor felfigyelt a kegyetlen állatkínzásra, és azonnal megpróbálta elzavarni a fiúkat, rendőrséggel fenyegetve őket. Válaszul az egyik fiú behúzott neki egyet, ami az orrpiercinget viselő Sarah esetében azonnal véres sérüléshez vezetett. A fiúk nevettek, de elpucoltak a helyszínről.

Meg akarta menteni a megkínzott bébifókát - orrbavágták

Szerencsére az állatvédők rekordidő alatt kiérkeztek, magukhoz vették a bántalmazott fókát, aki a beszámolók szerint szépen gyógyul már. Ha Sarah nem lett volna, valószínűleg nem élte volna túl a fiatalok kegyetlen játékát.

 

BoredPanda

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top